Fejlődés filózófia, Mi az Ön érdeke?

A Multiházra bővítés, átállás továbbra is nyilvánvalóan az Ön érdeke, a Profis ügyfeleim 90%-a átváltott már, és örülnek neki, mert időtakarékos, és sokkal jobb ezért sokkal kifizetődőbb. És nem az én 2 szép szememért bővítettek. Továbbá a konkurens programokról is sokan váltottak ránk. Persze nem szükséges önnek is jobban járnia, vagyis töredék munkából sokkal magasabb színvonat biztosítani az ügyfeleiknek, akik ez alapján is ítélik meg az Ön munkáját, hiszen a könyvelési, elszámolási, esetleg ügyfélkapu, stb. szolgáltatásokat súlyozottan jobban látják, mint a közös képviseleti munkát. Miért ne akarna a fizető ügyfeleinek jobb minőséget biztosítani, ha az bagóért, sőt végeredményben negatív áron adhatja. Ha pl. Ön rendel egy taxit és egy Trabantot küldenek, legközelebb hívja azt a taxitársaságot? Nem hiszem. Akkor Ön hogy várhatja el, hogy legközelebb önt válasszák, sőt Önt ajánlják, mint üvegzseb politikát folytató, a tulajdonosokat jobban és látványosan kiszolgáló közös képviselőt?
A minőségi szép, tartalmas listák, többletszolgáltatások sokszor újabb megkereséseket generálnak ön felé, vagyis ingyen reklám is egyben. (Erre további eszközök is vannak, kérem hívjon.)
A Multiház rendkívül sokat fejlődött az évek alatt, pl. Mérlegnagyon szép, átlátható Tervezés, Beszámoló, könyvelő automatizmusok, stb., ami a könyvelőt, közösképviselőt, számvizsgálókat, tulajdonosokat egyaránt sokkal jobban szolgálja ki.

Javaslom az utolsó teljes Multiház programbemutató előadás+webinárium élő felvételét visszanézni az  scha.hu/webinarium-2020-01.html  címen.
Egy választási listán 
100 támakörre van bontva az előadás, így könnyen kiválasztható az, ami a legjobban érdekli önt.

Miért érdemes használni a Profi Multiház programot?

Van egy letisztult tapasztalat, gyakorlat, folyamat, amit követve nyilvánvalóvá válik, hogy az áránál sokkal nagyobb lesz a bevétele, ez az alábbi:

A statisztikai adatok szignifikánsan mutatják, hogy a Profi Multiházas ügyfelek összes házállománya emelkedik, míg a Dos-osoké csökken. (Ebben a statisztikában nincs benne az új Multiházas ügyfelek száma az összehasonlíthatóság miatt)  Ebből az következik, hogy nem csak a becsületes közösképviselői munkán múlik a ház megtartása, hanem formai dolgokon és első látásra haszontalannak látszó plusz szolgáltatásokon is.  Nem elég jónak lenni, hanem jónak is kell látszani! Sajnos a legjobb szándékú közös képviselővel is megesik, hogy leváltják, és soha nem tudja meg, hogy miért. Ennek hátterében sokszor a nem észrevett, növekvő tulajdonosi igények vannak, ami a Profival jóval kevésbé elégíthető ki, mint a Profi Multiházzal, ráadásul tetemes munkaidő csökkenést is eredményez, aminek az értéke is sokkal több mint az egész Multiház ára!!! Hiszen a legdrágább a munkaideje értéke. Változnak a piaci igények, én ezért alkalmazkodtam hozzá. A közös képviselők többsége ezt észrevéve váltott is a Multiházra, mert a saját időmegtakarításon FELÜL is sokkal többet keresnek vele, mint amennyivel többe kerül, hiszen egyre több olyan ház van, ahol igényesebb, átláthatóbb elszámolásokat, beszámolót, tervezést, ügyfélkapu, dokumentumtár stb. szolgáltatásokat várnak el a közös képviselőtől, ami a bizalmat is erősíti, és hajlandóak is a minőségért, erősebb üvegzseb politikáért akár  2-400 ft/alb.tel többet adni. De ha csak nem mennek el, az is tiszta haszon. Itt fontos elv, hogy nem szabad megkérdezni a házakat, hogy kellenek e nekik ügyfélkapu, dokumentumtár stb, mert azt sem tudják, hogy mi az, és biztosan leszavazzák. Azonban ha a fenekük alá tesszük ezeket a szolgáltatásokat, tartalmasabb listákat, akkor máris elkezdik használni, és a közös képviselő elismertsége tudat alatt is erősödik. A Multiházas ügyfeleim többsége azért tudja emelni az árait, mert a megnövekedett bizalom, minőség és többletszolgáltatások miatt sokkal kevésbé kötnek bele az áremelésébe. Továbbá híre megy a közösképviselő átlátható, jobb gazdálkodásának, így sok új megkeresést is kapnak. Nyilván csak a jobban fizető házakat vállalják el, és a meglevő rosszabbul fizetőknél emelnek, és ha netán elmennek az sem baj, mert több új ház jött. (Általában csak fenyegetnek hogy elmennek, de a többségük nem megy el, mert nem vállalják olcsóbban más közösképviselők sem.) Ezen folyamat végeredménye az, hogy 1 év alatt párszáz forinttal is emelkedik a képviselő átlagos albetét díjai. Ez az a folyamat, amiért megéri Önnek is a Multiházra váltás, már 1 éven belül is!
Friss szempont még, hogy a Korona vírus miatt is célszerű a kapcsolattartást az ügyfélkapu felé terelni.
Már 7 kollégával fejlesztjük a programot, ebben a szellemben, ami már nem csak a könyvelői funkciókat bővíti, hanem nagyban segíti a közösképviselő munkáját és megbecsülését is.  Sőt eközben a Profi Multiház árat sem emeltük 7 év óta, mivel a fejlesztés többletköltségeit a növekvő ügyfélszámunk bevételéből fedezzük.

És ha ráadásul még a házzal szándékoznak kifizettetni Multiházat, az pl. egy 40alb.es házra durván 40.000 Ft/év, ami nevetségesen olcsó a háznak ahhoz képest, hogy milyen jó többlet szolgáltatásokat kap (ügyfélkapu, dok.tár, szvb hozzáférés, ami az üvegzsebpolitika garanciája is), ezért erre hivatkozva könnyen kifizetik.  Közvetlen is tudjuk a házra számlázni. A nagyszámú tapasztalatunk az, hogy okosan átgondolt stratégia és megmagyarázás esetén a számvizsgálók 90-95%-a tényleg elfogadja ezt picur a költséget a többletszolgáltatásokért. Csak összehasonlításként a Multiház összes szolgáltatásának díja egy csekk díjának csak a negyede!   Legalább 1 házzal ki kéne próbálni, hogy lássa, hogy mind igaz, ami le van írva.
A
modulok és az árak részletesebben ITT vannak leírva.  Kérje ajánlatunkat!

Sokan időigényesebbnek érzik a váltást, mint amennyi valójában. Ugyanis a Multiház kifejezetten támogatja, gyorsítja még a programváltást is. A Profi teljes adatimportja 100%-os, és csak pár percig tart. 
Más programoknál  első lépésben Excelen keresztül is lehet a törzsadatokat importálni.  (Pl. az Eháznak van excel mentése. Más programok esetén mentésből is megoldjuk törzsimportot nagyobb mennyiségű háznál.) Második lépésben pedig az automata bankkönyvelővel nagyon gyorsan naprakésszé tehető a komplett könyvelés.  Így egy ház törzs importja és a könyvelése max 2 óra alatt bármikor naprakésszé tehető.

Felhasználói vélemények a Multiházról (név, telefonszámokkal)

Profi Multiház főoldal,  Mintalisták,  Demó    (itt kész minta listákat tud megnézni percek alatt, és belépni a demó programba, persze telepítés nélkül)

Ha most nem vált, sohasem fog, és sajnos a meg nem termelt haszon az veszteség, ami sokszorosa a program árának! Miért ne akarna nyerni a jövőben?
Hívjon most legalább átbeszélni a fennmaradt kérdéseit, részleteket!

Schuller András
267-3648, 30/942-42-48   (9-22h)

Az utolsó teljes Multiház programbemutató előadás+webinárium élő felvétele visszanézhető ITT.

Webinárium felvétele

Egy választási listán 100 témakörre van bontva az előadás, így könnyen kiválasztható az, ami a legjobban érdekli Önt.

Videó megtekintése