Vélemények, amikre büszke vagyok:

Bischof Lászlóné Tisztelt Schuller András!
Először nagyon ellenálltam, más programot használtam, azután kezdtem használni a Profi Multiház programot. Így 60 éves koron túl is gyorsan megtanultam és mondhatom, hogy a nevében nem véletlen a Profi szó.
Nagyon tetszik a szavazás modul, most a járvány időszakában hasznos. Rezsi kimutatás, hirdetmény egy kattintás, nincs bonyolult matematika, a program elkészíti. Dokumentumok egy helyen, a könyvelés és pénzügyi beszámoló modulokra is csak a szuper jelzőt tudom használni.
Köszönöm, hogy nem adta fel és meggyőzött.

Bischof Lászlóné, Dombóvár
06-20-326-7727

2020. 11. 12.


Rádler Andrea Nem vagyok hivatásos könyvelő, társasházkezelő vagyok, aki könyvel is - mégpedig azért, mert könyvelni jó! Persze csak akkor, ha egy olyan nagyszerű programot használunk, mint a Multiház.
Több programmal volt szerencsém (?) megismerkedni korábban, de ez tényleg mindent visz. Annyira felhasználóbarát, hogy szinte magától csinál mindent, és ez nem csak egy frázis, sok mindent a szó szoros értelmében magától csinál! Rengeteg időt spórolok, és a tévesztés esélye is minimális. Folyamatosan bővül, frissül, ráadásul úgy, hogy a felhasználói visszajelzéseket a fejlesztők maximálisan figyelembe veszik, mi kell még?
Tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek, aki egy PROFI segítségével szeretné megkönnyiteni a munkáját!

Rádler Andrea
06/20/389-0606

2020. 06. 04.


Bancsi Éva Tisztelt Schuller Úr!
Gratulálok a programhoz, nagyon szuper, átlátható, könnyen kezelhető.
Mint könyvelő, már több társasházkezelő cégben is volt szerencsém használni, van összehasonlítási alapom!
Csak ajánlani tudom.


Pappné Bancsi Éva
+3630-162-84-82

2020. 03. 22.


Tisztelt Kollégák!
Tisztelt Schuller András Úr!
Egy hete kerestem meg Schuller Urat miután a google-n keresgélve rábukkantam a webes Profi Multiház Programra. Átnézve a leírást és a demót meg is rendeltem a programot.
Pénteken aktiválódott is a fiók. Szombat estére mind a két házam 9 és 10 albetét az összes alapadatját és a teljes 2018 évi anyagját lekönyveltem, köszönhetően a gépesített Banki feladásnak, úgy hogy közben tanultam meg a programkezelését is, és hát nem egész nap foglalkoztam vele.
Egy hónap lekönyvelése kb. 10 percet vett igénybe a számlaadatok letöltésével együtt. (-szerző megjegyzése: lényegében a nagy házaknál sem tart tovább.-) Rengeteg időt lehet vele megtakarítani kis odafigyeléssel. Akár hetente is frissülhet a tulajdonosok egyenlege, amit azonnal láthatnak is.
Nagyon jó, hogy bármilyen eszközön lehet futtatni, kipróbáltam és tényleg!!!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Tisztelettel:
Gyalog László Ferenc kkv. kv.
+3620-938-75-55

2018. 12. 08.


dr. Mészáros Tamás közös képviselő Mit tud a Multiház?!
A Profi társasház kezelő programot használom 10 éve a társasházak könyveléséhez. A régi programot 4 éve felváltotta egy a mai igényekre felkészített új program. Ez egy okos telefonról is elérhető mint információs adatbázis. Múltkor egy bankszámlaszámot kellett a hivatalban megadnom, amit néhány kattintással elértem a programból a nálam lévő telefonomról. De ez csak egy történet. Amiért ajánlani tudom nagyobb irodáknak, kollégáimnak is, annak fontos okai vannak. A kifejezetten felhasználóbarát kezelése miatt az olyan munkatársaim, akik nem igen szeretik a számítógépet, minden különösebb tanítás, képzés nélkül tudták használni a munkájukhoz. A másik fontos szempont, hogy a tulajdonosokkal folyamatosan tudom a kapcsolatot tartani. Nincs szükség levelező fórumra, hosszas összefűzött e-mailekre. A webmail ami része a programnak mindezt nyújtja a program mellé. Az összes dokumentum feltölthető egy védett tárhelyre, (ügyfélkapuba), és elérhető nem csak az irodának de a tulajdonosoknak is. A tulajdonos egyszerű belépési eljárással megnézhet mindent. Javítja a közérzetét, ha informálva van, és elkerülhető az egymás félre tájékoztatása, álhírek terjesztése.
Kevesebb munka, jól informált lakók. Ez az, amiért használom, sok más mellett, a Multiházat.

dr. Mészáros Tamás
közös képviselő
1067 Csengery utca 66.
+36-30-960-2503

2018. 09. 25.


Tisztelt MultiHáz program után érdeklődök!
A korábbi Schuller András által készített PROFI könyvelő programot 15 éve használtuk eredményesen a társasházaink könyvelésére, (mert előtte az Excel táblázatokba és egyéb próbálkozásokba csúnyán belebonyolódtunk.) 2018-ban tértünk át a továbbfejlesztett MultiHáz programra, amiben kellemesen csalódtunk, ezért sorra tájékoztatjuk a társasházaink tulajdonosait az előnyeiről, mivel a használatával a házakban élők kapnak azonnali és átlátható ellenőrzési lehetőségeket, ami nagy szó. Éjjel nappal le tudják kérdezni a közös költség egyenlegüket, a számvizsgálók pedig bármikor ellenőrizhetnek. Sorra kapjuk a köszönő leveleket, hogy a számítógépükre, telefonjukra és tabletjükre érkezett egyéni kódjuk segítségével kitárult előttük a társasház jelene és múltja. Feltöltöttük az Alapító Okiratot, SZMSZ-t, Házirendet és az összes eddigi közgyűlés Határozatokat tartalmazó Jegyzőkönyveket, melyeket bármikor áttanulmányozhatnak időt rabló telefonálgatások, levelezések és a képviseletre való elfáradás nélkül. A jó előzetes tájékoztatás után minden társasház megrendelte a programot és vállalta az éves előfizetés csekély összegét. Megértették, hogy elsősorban a közösség és mindenki egyéni érdeke a program használata, mindamellett meggyorsítja a közös képviselő adminisztrációs munkáját. Olyan lehetőségek tárháza nyílik meg a használattal, amiről nem is álmodtunk, ezért a házak sorra lépnek be a MultiHáz programba. Schuller úrnak nehéz dolga volt velünk, mert eleinte ódzkodtunk a változtatástól, vitatkoztunk és ellenérveket hoztunk fel. Ha tudtuk volna amit most a napi használatnál, sokkal hamarabb rászántuk volna magunkat a házak beléptetésére, mert így nem nekünk kell megfizetni ezt az új lehetőséget, mivel amúgy is egyre több terhet rónak a képviseletekre az új előírásokkal, törvényi változásokkal. Először akár érdemes a képviseletnek belépnie és megrendelnie, később pedig a következő közgyűlés tervében elfogadtatni.

A Berecz Társasingatlankezelő Kft vezetőjeként (20-325 9096), valamint a könyvelés és az irodai dolgozók nevében kifejezetten ajánljuk a MultiHáz program megrendelését és használatát.

2018. 06. 29.


Molnárné Hóbor Mária közös képviselő Kedves Kollégák!
A Profi Multiház programot 2018 januártól használom! Rögtön az első bejelentkezés után tudtam kezelni, nagyon felhasználóbarát és rengeteg időt spórol meg a munkám során. Az idő pedig pénz, mint tudjuk! Ajánlom mindenkinek, annak is, aki eddig még nem használt programot, hiszen nagyon jól kezelhető, és ha mégis elakadnék, a programban sok segítség van. Nagyon nagy előnye – és ezt a tulajdonosoknak is nagyon hasznos – hogy rendelkezik dokumentumtárral is, amibe bármilyen iratot feltölthetünk, amit szeretnénk közzé tenni. A tulajdonosok láthatják a saját egyenlegüket, a számvizsgálók pedig saját maguk tudnak a programból információkat nyerni.

Molnárné Hóbor Mária, közös képviselő
HOMA Házak Ingatlankezelő Kft.
Siena-Ház Társasházkezelő Kft.
+36-70-779-3376

2018. 08. 26.


Kedves András,
örömmel megosztom véleményemet a közzel, hogy segíthessem munkájukat, amit nagyon köszönök!
Közel 40 éve foglalkozom társasházak kezelésével, ez idő alatt a naplófőkönyv kézi körmölésétől az excel táblázatokon keresztül jutottam el a Profi társasház kezelő programig, amit már 15 éve használtam teljes megelégedéssel. Ez akkor a kezdetlegesnek tűnő kezelőfelületével is gyors munkát biztosított és nagyon sokoldalú volt. Erről tértem át két éve a Multiház programra, ami óriási változást hozott a kimutatások színvonalában, a még hatékonyabb munkában és a lakástulajdonosokkal való kommunikációban is. A fejlesztők nagy rugalmassággal igyekeznek a felhasználói visszajelzések alapján fejleszteni a programot, így munkájuk eredményeként folyamatosan kapunk újabb hasznos funkciókat.
Nagyon ajánlom mindenkinek, hogy ismerkedjen meg evvel a programmal, szerintem nem fog csalódni benne.

Szepesfalvy Ákos közös képviselő, +36 20 9346 386

2017. 07. 11.


Mónok Mária közös képviselő Tisztelt Schuller András!
Én 15 évvel ezelőtt kezdtem dolgozni a Profi könyvelői programjával.
Kicsit nehezen tanultam meg, de rövid idő alatt megkedveltem és kifejezetten jó programnak tartottam, mely jól illeszkedett a társasház kezelők munkájához és a jogszabályi háttérhez egyaránt. Nagyon szerettem ezzel a programmal dolgozni.
Ám, a közelmúltban (néhány hete) áttértünk a Multiház programjára.
Első ránézésre kicsit nehéznek tűnt az átállás, azonban el kell mondanom, hogy néhány munkaóra elteltével teljesen érthetővé, használhatóvá vált számomra. Most úgy ítélem meg, hogy jó döntés volt átállni a Multiházra, hiszen sokkal gyorsabb, praktikusabb, felhasználóbarát. Gyakorlatilag az ez évi munkát, hibátlanul áthozta a Profiból, az új programmal ott folytattam a könyvelést, ahol az előzőben abbahagytam.

Csak ajánlani tudom minden társasházkezelőnek, aki a Profi - val dolgozik és annak is, aki más programot használ, hiszen azon túl, hogy időt, pénzt takaríthat meg, elégedett is lesz.

Kívánunk munkájához további sok sikert.
Üdvözlettel:
Mónok Mária, Dömar Zala Társasházkezelő és Szolgáltató Kft. (Zalaegerszeg), +36 30 901 21 93

2017. 04. 23.


Furják Zoltán A program messze felülmúlta az elvárásaimat. Amellett, hogy könnyen kezelhető, teljesen átlátható és esztétikus. Nem dolgozom régóta közös képviselőként, de az elmúlt 3 évben több társasházi szoftvert is kipróbáltam (pl: webházmester, tház-soft). Nekem az elsődleges szempont a komplexitás volt, hogy legyen minden egy helyen, amit több-kevesebb sikerrel meg is kaptam ezektől a programoktól, de vagy kezelhetetlen és átláthatatlan volt, vagy bonyolult. A Multiház-zal egy délután alatt sikerült felvinnem az egyik társasház 138 albetétjét és azok tulajdonosait, mindenféle nehézség nélkül. Az előírásrendszere egyszerű és ezáltal tökéletes. Csak ajánlati tudom kollégáimnak.

Üdvözlettel: Furják Zoltán
+36(30)667-9055

2017. 06. 09.


2 éve használom a Multiházas verziót. Mivel cégünk 2300 albetétet kezel, gondosan kiválasztottuk munkaeszközeinket. Mi nem az árat néztük, mert az úgysem sok a munkabérköltségeinkhez képest, hanem a szolgáltatást, mert ha jó informatikai rendszerünk van és minden flottul megy, akkor úgyis bőven megtérül a programköltség.

Zádori István,
20/252-6205, iroda:20/378-7613

2017. 06. 08.


2 éve használom a programot, maximálisan bevált. Sokkal több mindenben segít mint egy csak könyvelés és társasházkezelésre való program. Én és Nyikos István mellék állású kollégám dolgozunk csak vele. Ha ennél kevesebbet tudó programmal dolgoznánk, akkor vagy egy könyvelőt kéne felvennünk, vagy nem tudnánk 2100 albetétet kezelni. Mindkét eset többe kerülne, mint a program ára. András, a program szerző este és hétvégén is elérhető, de már nincs is okunk hívni, már annyira egyértelmű és jól dokumentált a program. Sok debreceni képviselőnek is megmutattam és ajánlottam, akik egyre többen meg is veszik.

Tamás Péter 30-289-3756

2017. 05. 12.


Mi januárban vettük meg programot, alapos körülnézés és ajánlások után. Amint kipróbáltam a demót, rögtön láttam, hogy ez kell nekünk, mert azonnal megértettem, sokféle jó listája, és rögtön értelmezhető elszámolásai vannak.

Kovács Zoltán elnök
Kék Tó Lakásépítő és Fenntartó Szövetkezet
(20)9944-031

2017. 05. 26.


Az alábbi levelet 2017.06.07.én írta egy felhasználónk kérés nélkül:

Tisztelt Schuller András!
A programmal meg vagyok elégedve. Könnyen használható. Örülök, hogy rábeszélt az új program használatára.


üdvözlettel,
Asztalosné Mravik Erika
20/970-5771

2017. 06. 07.


Mások véleményét is megosztjuk, ha ír nekünk.

Rólunk írták a Hírhatárban

Miért érdemes használni a Profi Multiház programot?

tavirózsa
A Szerző fotója

Az utolsó teljes Multiház programbemutató előadás+webinárium élő felvétele visszanézhető ITT.

Webinárium felvétele

Egy választási listán 100 témakörre van bontva az előadás, így könnyen kiválasztható az, ami a legjobban érdekli Önt.

Videó megtekintése