PROFI MULTIHÁZ - Web és Windows alapú, platform független

TÁRSASHÁZI KÖZÖSKÉPVISELETI ÜGYVITELI RENDSZER

Közös Képviselőknek és Könyvelőknek

Demo megnyitása*

* Kérjük az Áttekintés oldalon levő nagyon fontos Felhasználói kézikönyv olvasásával kezdje az ismerkedést!

Profi Multiház programbemutató ÉS WEBINÁRUM várható időpontja november 22-én, pénteken 10h, amihez az interneten is lehet csatlakozni.

Online jelentkezés

Felhasználóink és a modern kor igényei szerint megszületett a sikeres, piacvezető klasszikus © PROFI Társasházkezelő Ügyviteli Rendszer méltó utódja a © PROFI MULTIHÁZ. A program nem csak hogy teljesen Windows-os felületű, hanem még WEB (azaz felhő) alapon is működik. Egyesíti a korábbi, ma is sokak által használt, népszerű © PROFI program 23 éves fejlesztéseinek kifinomultságát a mai kor által támasztott igényekkel, sőt még egy generációt ugorva, túl is lép azon! Rendkívül sok automatizmusa a könyvelési munkát még a kezdők számára is egyszerüvé és rendkívül gyorssá teszi, ezzel vált újra piacvezető programmá.

  • Komplett Társasházi ügyviteli rendszer, ami a könyvelést is tartalmazza, külön felvitel nélkül
  • Extrém gyors és könnyű, átlátható munkavégzés, 1-2 óra alatt megérthető
  • Teljesen automatikus könyvelés banki XML mentésből tulajdonos azonósítással vagy tanuló módszerrel
  • 10 előírásrendszer, amit 6 féle logikával lehet feltölteni, Szép, jól áttekinthető listák
  • Web alapú: korlátlan számú gépről, tabletről, okostelefonról elérhető telepítés nélkül
  • Kiváló, könnyen, automatikusan is elkészíthető Terv, Beszámoló, Mérleg-Eredménylevezetés!
  • A legolcsóbb Web alapú társasházkezelő program, Díjmentes ügyféltámogatással
  • Több mint 1000 aktív felhasználó nem tévedhet!

További mintalisták

Az integrált program átvette a © PROFI minden jó tulajdonságát, amellyel kitűnt versenytársai közül: rendkívül gyors kezelhetőségét, akár billentyűzetről is, valamint a sokrétű adatszolgáltatási lehetőségeit, mindezt egy Windows-os élményt nyújtó felületen, ami sokkal szebb listákat is nyomtat, vagy küld e-mailben. További új funkciók is kerültek bele pl. 10 előírásrendszer, társtulajdonosok kezelése, teljesen automatikus banki könyvelés XML mentésből, tulajdonos azonosítással, vagy tanítással, scannelt könyvelési bizonylatok feltöltése, stb. Hamarosan kettős könyvvitelt, jogi kezelést, és lépcsőházankénti költségmegosztást is fog tudni. A számszakilag kifogástalan és teljes körű könyvelés, teljesen automatikus nyitással>, számla nyilvántartás és ennek részeként működő rezsicsökkentési funkciók, (pl. Hirdetmény), továbbra is a © PROFI program kiugró erősségei, így könyvelő szaktudás nélküliek is biztonságosan és gyorsan tudják használni. Minden adatot csak egyszer kell bevinni. Rendkívül jól integrált vizuális tervező funkciót is tartalmaz. Moduljai a számvizsgáló bizottság és a tulajdonosok részére is automatikusan készítenek el minden listát. Kitünő helyzetdüggő leírásokat tartalmaz minden funkciónál külön-külön, így mindent azonnal megtalál, ezzel is exrém gyorssá teszi a kezelést és megtanulást is!

A © PROFI MULTIHÁZ program mellett a klasszikus © PROFI program is megmarad, sőt megvásárolható. Váltani azoknak érdemes, akik szeretnék kihasználni az új felület adta többlet-tudást, szebb listákat, rugalmasságot, korlátlan számú gépről való hozzáférést.

Váltani minden más közös képviselőnek, könyvelőnek is érdemes, mert az újgenerációs program minden tekintetben - minden más program fölé került, beleértve még az egyetlen Web alapú programot is. Mivel a program rendkívül gyors, hatékony, a vele megtakarított munkaidő ára sokszorosa annak, amennyit fizet érte. Ára a ”hasonló” konkurens programokénál is lényegesen kedvezőbb, mert továbbra is a "sok vevő - alacsony ár" elvet valljuk.

Az árak: Belépési díj nincs, csak havi használati díjak a tényleges albetétek után. Lényegében az alapár, amiben egy rendkívül jó komplett könyvelés, számlanyilvántartás tulajdonosi előírási, elszámolási rendszer, mérleg-eredménylevezetés, tervezés, beszámoló, rezsicsökkentés és sok más is benne van: 50 ft/alb*/hó+áfa, + az esetleges modulok 4 Ft/alb/hó+áfa (pl. XML teljesen automatikus bankkönyvelés, Kamatszámítás, Számlázás, Ügyfélkapu, Számvizsgálói hozzáférás, Dokumentumtár, Csekk kitöltő, OC31, csekknyomtatás, scannelt könyvelési bizonylatok feltöltése, Víz,Gáz/fűtés órák, stb.) de többféle mennyiségi és egyéb bevezetési kedvezményeket is adunk személyre szabva, sőt ingyenes verzió is van, ami házbiztosítási szolgáltatáshoz kötött, ezért kérem, hogy hívjon fel. *Az albetétekbe bele számít minden az albetét törzsbe rögzített sor, kivéve az eladottak. A társtulajdonos, albérlő és az albetétekhez kapcsolt garázs, stb. sem számít többlet albetétnek.

A megtekinthető demó jelszavához egy rövid regisztrációt követően juthat hozzá perceken belül. Kérje díjmentes bemutatónkat is!

Az oldal teljes tartalma, a mintalisták, és maga a demó program is folyamatosan bővül, ezért érdemes sűrűn visszalátogatni az oldalunkra.

Miért érdemes használni a Profi Multiház programot?

Felhasználói vélemények a Multiházról

Rólunk írták a Hírhatárban

Virágszirom