Eddig kínált piacvezető, klasszikus, © Profi programunkon felül most készült el a Profi program teljesen Windows és WEB-es tovább fejlesztése, a © Profi MULTIHÁZ. A program a legmodernebb 3.generációs, WEB, azaz felhő alapon működik, ezért lényegesen jobb szolgáltatásokra alkalmas, minta jelenlegi 2.generációs csak Windowsban telepíthető programok. Ezt nem kell telepíteni, korlátlan gépen, tableten, bármilyen okos telefonon is használható egy központi szerverről, ezért pl. a közgyűlésre nem kell laptopot cipelnie.

Funkcionálisan is sokat bővült, Pl: Teljesen automatikus bankkönyvelés XML importból, 10 előírásrendszer, amit 6 féle logikával lehet feltölteni, vagy a költségeket visszaosztani, társtulajdonosok, bérlők, önkormányzat összevont kezelése, vizuális tervezés, automatizált nyitás, és természetesen sokkal szebb listák. Hamarosan sok más újdonság is lesz, fórum, SMS, stb.

Lehetőség van a klasszikus © Profi programból adatimporttal való áttérésre, ami 100%-ig mindent átvisz (más programok nem, vagy csak részben). A Profi program funkcionálisan eddig is sokkal többet tudott, mint a mostani windows alapú konkurens programok. A Profi Multiház egyesíti a Profi kiváló tudását a Windows és Web adta további lehetőségekkel, ezért minden téren ország első is. (Még az egyetlen Web alapú programot is kenterbe veri, pedig a mi áraink annak még egyharmada sincs!)

Az ára nagy albetét számok esetén magasabb a Profiénál - és több a 2.generációs Windowsos programokénál is - viszont a többlet szolgáltatások miatt ár-érték arányban messze megver kivétel nélkül bármilyen konkurens programot: Például ez azt jelenti, hogy egy 1000 albetétet kezelő cégnek lehet, hogy naponta 1000 Ft-ba kerül, viszont 3000 Ft-tal több munkaidő azaz munkabér takarítható meg bármelyik konkurens program használatához képest. Miért? A megtakarítás több oldalról keletkezik (a feljebb leírt előnyökön felül még):

  • A jól átlátható világos munkafelülete miatt egy betanított adatrögzítő is megtanulja 1 óra alatt a kezelését, nem kell drága mérlegképes könyvelőt alkalmazni.
  • Az extrém gyors könyvelésből (és automatikus XML-ből) adódóan jóval kevesebb a munkabér költsége.
  • Nincs szükség drága erős gépekre, szerverekre, rendszergazdai szolgáltatásokra, mentésekre.
  • Több olyan fontos szolgáltatást, (pl. Ügyfélkapu, On line szavazás) is tudunk adni, ami eleve csak web alapon működhet jó minőségben.
  • A Tulajdonosok igényeit a sokkal szebb, jobb listák, szolgáltatások segítségével kevesebb munkával tudja kielégíteni.
  • Tervező funkciója szenzációsan jó, rugalmas, automatikus, látványos és vizuálisan könnyen gyorsan paraméterezhető, ami az alaprendszer része, nem modul, feltétlen nézze meg!
  • On line tulajdonosi hibabejelentés, SMS küldés és több különleges szolgáltatás még most készül.
  • A legnagyobb fejlesztő gárdával és on-line szolgáltatásokkal rendelkező programot kínáljuk, ami a legnagyobb garancia a minőségre, az adatai biztonságára, és a kérései gyors megvalósulására.
  • És nem utolsó szempont az egész nap, és hétvégén is hívható garantáltan elérhető telefonos segítségnyújtás közvetlen a szerzőtől, mindez az on-line támogatási rendszer mellett is.

Ha kipróbálja, akkor ezt mind látni is fogja.

Bár az 50 ft/albetét/hó alap ár a program tudásához képest kifejezetten alacsonynak számít, de a nagy albetét számoknál és több modul esetén jelentősebb árkredvezményt adunk, amire tartós árgaranciát adunk írásban, szerződésben rögzítve. Kérje ajánlatunkat!

Természetesen akinek ez is sok lenne, annak továbbra is ajánljuk a © Profi Társasházi programot. Megjegyezzük, hogy az két rendszert értelmetlen csak az árában össze hasonlítani, mert a költségcsökkenést is figyelembe kell venni!!!

A kissé magasabb árak részünkről egy jóval magasabb szolgáltatás értéket is tartalmaznak, ami a felhasználóinknak azért éri meg jobban, mert a megtakarításaik sokkal nagyobb költségcsökkenést eredményeznek, mint maga a program teljes ára.

Felhasználói vélemények a Multiházról

Az utolsó teljes Multiház programbemutató előadás+webinárium élő felvétele visszanézhető ITT.

Webinárium felvétele

Egy választási listán 100 témakörre van bontva az előadás, így könnyen kiválasztható az, ami a legjobban érdekli Önt.

Videó megtekintése