Programjaink

A programok igen sokrétű tudásuk ellenére is könnyen kezelhetőek, telepíthetők, jól dokumentáltak. A mindenkori törvényeknek megfelel. Némi gyakorlás szükséges ugyan a programok megismeréséhez, de ezután a használata rendkívül gyors, biztonságos, egér nélkül kezelhető. Bármilyen printer használható. Az árak áfát nem, de betanítást, folyamatos tanácsadást tartalmaznak és közvetlen segítségnyújtást távfelügyeleten, akár már a demó telepítéstől kezdődően Esetenként árkedvezményt vagy részletfizetést is kínálunk! Több mint 2000 referencia hely és 24 év tapasztalat. Az egyedülállóan sok analitika és gyors kezelhetőség miatt sokkal több időt takarít meg, mint egy jó, de egyszerűbb program esetén! Ezeket figyelembe véve a fajlagos vételár lényegesen alacsonyabb, mint sok más olcsóbb program esetén! A demók az éles program minden tudását tartalmazzák.

Programjainknak rendkívűl alacsony a hardverigénye, futnak mind DOS, Windows 3.x, Windows 95,98, Millenium, NT, XP, VISTA, WIN7, WIN8, WIN10 stb. alatt is, és már 64 biten is!!! (DOSBox ban fut, akár teljes képernyőn is!, 1 perc alatt települ, képernyőméretbeállítások a program Egyéb/Dokumentációk menüjében, vagy a c:\profi\dosbox.txt -ben)
A program egyedülálló módon egyesíti a DOS és Windows programok elönyeit: bármilyen printert is tud kezelni. A listák emailban is elküldhetőek, PDF-ben is, PDF fájlba is menthet, a fontosabb összesítő listákat Excelbe is mentheti.
A mindenkori legfrisebb verziók itt a www.scha.hu címen is megtalálható!

Ha Ön már használ könyvelőprogramot, de annak programozója eltünt, nem frissíti programját a jogszabályoknak megfelelően, kevésbé szolgálja ki önt, vagy csak gyorsítani és teljesebbé szeretné tenni ügyvitelét, keressen minket. Sok esetben a törzsadatokat át tudjuk hozni saját programjainkba.

Az utolsó teljes Multiház programbemutató előadás+webinárium élő felvétele visszanézhető ITT.

Webinárium felvétele

Egy választási listán 100 témakörre van bontva az előadás, így könnyen kiválasztható az, ami a legjobban érdekli Önt.

Videó megtekintése