PROFI TÁRSASHÁZI KÖZÖS KÉPVISELETI program

Demo letöltése - 32bit Demo letöltése - 64bit Mintalisták Újdonságlista

A Profi Társasházi programunkon felül 2014-ben készült el a Teljesen Windows és WEB alapú programunk, ami természetesen még ennél is sokkal többet tud, modernebb felületete és mégjobb szolgáltatásai vannak. Kiválló Beszámóló, Tervezés és Mérleg fukciói is vannak. Tablet és mobilra is optimalizált. Év közben is lehetséges, és érdemes is a áttérni, mert veszteség nélül mindent beimportál. A Profi program funkcionálisan eddig is sokkal többet tudott, mint a mostani windows alapu konkurens programok. Az új Profi Multiház program egyesíti a Profi kiválló tudását a Windows és Web adta további lehetőségekkel, sőt eddigi hiányosságáit is megszünteti, ezért minden téren országelső is. Ennek ára jóval a kategória piaci átlaga alatt van és fog is maradni, mivel sok felhasználónk van.

A törvénynek mindenben megfelelő "Rezsicsökkentési" funkciók 2014 elején elkészültek:

1: "Hirdetény" (minta lista megtekintése) - Rezsi-költségnemenkénti összesítő havonta az előző évekkel kumuláltan is, ami havonta kifüggesztendő. (Praktikus ez a PDF listát az ügyfélkapura is feltenni) Mivel a rezsitételeket a számla könyvelésnél egyszerre viheti be, kisebb többletmunkát jelent, mintha egy külön excel táblába dolgozna.

2: az új "Rezsifelosztás" (minta lista megtekintése) a kumulált rezsitételeket költségnemenként és lakásokra is lebontja, a tulajdoni hányad, Négyzetméter, Benntlakók száma, stb. arányában, ez 2013-ra is működik. Mivel ezeket teljesen készre csinálja, ezért nagyon sok munkaidőt takarít meg!

3: A Teljes és Közösköltség elszámolás végén "Tulajdonosi elszámolás REZSIVEL" (minta lista megtekintése) is megvan a rezsitételek egy adott lakásra való lebontása is, nem csak a tulajdoni hányad, hanem tetszőlegesen megadható paraméterek, pl. nm, lakók-száma, stb. szerint, és rezsinemenként egyes körök, pl garázsok vagy cégek is kizárhatóak a felosztásból. Fontos, hogy a rezsiszámlákat januártól az új programmal kell könyvelni! (Társasházi trv módosítás-13138.pdf megtekintése)

4: A szolgáltatók felé történő céges lakások lejeletése törzsadatból (A rezsifelosztásból is kimaradnak) Sorban küldjük minden folyamatos nyomkövetést megrendelő ügyfelünknek, ha netán még nem kapta meg hívjon!

A Profi program nettó alap árai egy gépre Több házra 500 albetétig 100eFt/év, Egy házra 100 albetétig 40eFt/év és még az esetlegesen megrendelt alábbi modulok, ügyfélkapu. E felett 50 megkezdett albetétenként még 8eFt/év. Továbbá a nagy / kis modulok* 14 / 8 eFt/év (1 házas 10 / 6eFt), e felett 1000 / 600 Ft/50alb/év

A régebbi úgynevezett "Vételi konstrukció" 2017-től már nem vehető igénybe. A régebbi vevőknek a nyomkövetés alap díja jelenleg 500 albetétig 70eFt/év és e felett 50 albetétenként 6eFt/év, valamint a nagy / kis modulok díja 10e / 6eFt, e felett: 800 / 500ft /50alb. Továbbá albetétszám emelkedése esetén 20eFt/50alb egyszeri díj (az előző számlázáshoz képest, 500alb.felett). A nyomkövetést ezen áron biztosítjuk, a 'vételtől' minimum 4 évig, de évenként kissé növekvően. (Megjegyzem, hogy a sokkal jobb Multiházas verzió ára mivel sokkal piacközelibb, ezért ott a kezdetek, 7 év óta nem volt és nem is várható áremelkedés.) A vételi konstrukciónál a nyomkövetés utólagos, az előző évre vonatkozik. (Ugyan akkor folyamatosan áttérünk az aktuális évre való fizetésre, mert ez sok félreértéshez vezetett.) A tulajdonostörzsekbe rögzített összes albetétet (sort) vesszük figyelembe, és nem a jogi albetéteket. Az ár terméktámogatást is tartalmaz, és könyveléstechnikai kérdésekre is vonatkozik. Profi Multiházra való átállás esetén a Profi aktuális árait beszámítjuk a Multiházéba, ami veszteség nélül bármikor 100%-os adatimporttal azonnal megtehető. (Egy élő házára import kérhető tesztelési célból.) Mivel a Profi rendszerében nehéz kialakítani felhasználásarányos árakat, ezért a szélsőséges esetekben egyedi megállapodás szerint kedvezőbb is lehet az ár kialakítása.

* A Nagymodulok: Kamatszámítás, Tervezés, Számlázás, Vízóra, Milliárd, Excel CSV export. A Kismodulok: Átutaláskitöltés, Csekk-kitöltés, Pénztárbizonylatnyomtatás, Tikett nyomtatás.

 • magába foglalja a Profi Naplófőkönyv program szinte minden szolgáltatását (alább), ezért egy komplett integrált, zárt rendszerű könyvelő program is egyben
 • igy szakértelem nélkül is bárki képes kezelni
 • Rendkívűl gyors adatfelvitel, és 1 adatot csak 1x kell rögzitenie
 • a havi közös ktg., stb. előírásokat nem kell egyesével bevinni, mert tetszőleges képlettel megadhatóak, ezek havonta is változhatnak
 • egér nélkül kezelhető
 • fentiek miatt 4 szer gyorsabb munkavégzés, mint bármilyen más konkurens programban
 • Közös költség, fűtés, felújítás, szemétdíj, vízdíj, bérleti díjak, egyszeri költségek stb. elszámolására is alkalmas
 • automatikusan göngyöli a tulajdonosok múlt évi tartozásait
 • kezeli a lakás vételi és eladási idejét, a tulajdoni hányadot, lakás alapterületét, bentlakók számát és még 100 alapadatot, mindezek alapján automatikusan, képlettel bármilyen előírás megadható!
 • Kezeli az önkormányzati hányadot is
 • A házat terhelő kiadások tetszőleges típusai könyvelhetőek vele, melyekről az év végén költségfajtánkénti elszámolás kérhető összesítve, lakásonként és tételesen is
 • Tetszőleges névre szóló körleveleket is ír
 • minden lista emailban is küldhető, PDF-be is menthető
 • bármikor elérhető telefonos terméktámogatás, kiválló, tömör dokumentáció
 • Tervező modul. Egy egységes terv képet csak egyszer, 1 házban kell kialakítani az éves nyitás előtt, nagyon jól paraméterzhető. Mivel a nullás sorok kimaradnak, házanként el fog térni. A nyitásnál átmásolhatóak az összes házba. Rendkívül gyorsan lehet így tervezni. Profi Tervezési minta lista megtekintése (Van egy kevésbé szép, de szintén 3 oszlopos analitika kódoknénti "ömlesztett" lista is, ahol nem kell kialakitani a terv képet, ezért azonnal működik minimális munkával.)
 • *Kamat, Vízóra, Csekk-kitöltő modulok,
 • milliárdos modul, az alapprogram 8 számjegyet kezel, ezzel 9-re bővül,
 • EXCEL CSV modul, ami 5 összesítő listát CSV fájlba ment,
 • Ügyfélkapu: A tulajdonosok a saját egyenlegközlőjüket a neten lekérdezhetik jelszavukkal a mi WEB-szerverünkön keresztül. 500 albetétig ennek a szolgáltatásnak az ára összesen csak egyszeri 20eFt és havi 2eFt+áfa!
 • Részletek: Ügyfélkapu dokumentáció, 2 oldal, kérem feltétlen tölse le, nyomtassa ki, és olvassa el. Kérem próbálja ki élőben is, pillanatok alatt megérthető: Ügyfélkapu belépés
 • Az “OC31-es” POSTACSEKK modul: a bankkal kötött díjmentes szerződést követően a Posta a csekken befizetett összegeket ELEKTRONIKUS formában küldi meg, így a teljes kézi munka helyett a PROGRAM könyveli le, ráadásul az összes házra egyben, 1 parancsra. Ez az "OC31" csekk még olcsóbb is, csekkenként kb. ~25Ft-tal, valamint elmarad a postázási díj is, ami ~100Ft, így havi 300 csekknél 450.000 Ft/év a tiszta megtakarítás és az önök munkaidő megtakarítása még ~100.000 Ft/év. További előnye, hogy a könyvelés is mindig naprakész lesz. A rendszer bevezetését a csekkrendelések előtt célszerű eldönteni, mert más csekkek való hozzá, bár a 2 rendszer keverhető.
 • A "Csoportos Beszedési Megbízás" BANK könyvelő modul: A közösképviselő cég az OTP-nél kötött szerződését követően a tulajdonosok "Inkasszós" megbízást adnak bármelyik banknál Önnek. (Ennek adminisztrációját ön is közvetítheti, hogy gyorsan meglegyen.) Ön az aktuális havi előírásokat a Profi-val havonta lehívja. A ténylegesen befolyt összegeket az ELEKTRÁN fájl formában kapja meg, amiből ezen Profi modul le is könyvel emberi kéz érintése nélkül. Havi párszáz banki tételtől már rendkívül időtakarékos, kifizetődő.
 • Az "OTP Elektra terminál FELADÁS modul" a bejövő számla nyilvántartásból (és az átutalási megbízásokat is) tudja közvetlen utalásra feladni a terminálon.
 • Sok további információ, árlista, stb. a letölthető demó-program Egyéb/Dokumentációk menüpontjában található, vagy a fődokumentáció itt: Profi Társasház dokumentáció. Esetleges telepítési problémáknál és bármilyen kérdésnél kérem hívjon!

Miért érdemes megvenni a Profi Társasházi programot?

Miért érdemes nyomkövetni a Profi Társasházi programot?

Az utolsó teljes Multiház programbemutató előadás+webinárium élő felvétele visszanézhető ITT.

Webinárium felvétele

Egy választási listán 100 témakörre van bontva az előadás, így könnyen kiválasztható az, ami a legjobban érdekli Önt.

Videó megtekintése